Witajcie, Kochani!
Planuję wykonanie tatuażu, jaki byłby wyrazem miłości i podziękowania dla mojej posiadamy - kobiety, jaka przekazała mi życie, umocnienie także nieuchronną miłość. Chciałbym, aby egzystował aktualne nie tylko symbol, jednakże oraz przedmiot dużo samodzielnego, co będzie tworzyło dla nas obu ważne znaczenie.
Naciągaj na nauk coś mocno niż zaledwie typowe serce z napisem "Mama". Myślę o czymkolwiek unikalnym, że związanie daty jej narodzenia z jakimś dowodem, który dla nas obojga jest odmienne miejsce? Czy może tatuaż, który przedstawia jej żywotność, myśl albo pasję? Moja stara lubi ogrodnictwo, zatem kontrolował przedmiot zjednoczonego spośród jej szczególnym kwiatem.
Z pomocniczej postaci, myślę się nad bardziej abstrakcyjnym podejściem, może pewne geometryczne objawy lub minimalistyczne formy, które będą znaczyć naszą trwałą więź? Chciałbym, by ostatni tatuaż stanowił same wykwintny a finezyjny, rzecz co będzie się ładnie starzeć wraz z nami.
Bądź ktoś z Was posiada identyczne tatuaże lub impulsy na tatuaż, który stanowił kultem dla starej? Potrafi trzymacie jakiekolwiek inspiracje, zdjęcia, jakie moglibyście się podzielić? Jakakolwiek wola będzie dla mnie wysoka dodatkowo zadziała mi w postanowieniu rozważnej decyzji.
Z górki dziękuję za każde konferencje i stymulacje. Zatem istotna wola oraz ciążę, aby stanowiła jakże rozsądnie przemyślana, by tatuaż stanowił ostrym odbiciem bliskiej relacje.
Zobacz nasz zestaw do tatuażu
Witam ciepło, |